cetacea

Duikvereniging Cetacea staat ingeschreven bij de K.v.K. te Zutphen onder nummer 40105079

De vereniging heeft een paar hoofdregels om de veiligheid voor haar duikende leden te waarborgen.
De hoofdregel is als volgt:

Solo duiken is niet toegestaan.
Iedere Open Water / 1* duiker zonder hoger gebrevetteerde buddy mag maximaal 1 uur duiken en moet de duik afbreken bij 50 Bar reservelucht en mag maximaal 18 meter diep
Iedere hoger gebrevetteerde duiker moet voor aanvang van de duik zijn maximale duiktijd opgeven bij de duikleider en dient zich hieraan te houden!

Tenzij anders afgesproken is de hoogst gebrevetteerde duiker automatisch de duikleider.

De duikleider is verantwoordelijk voor het inschakelen van hulpdiensten bij het overschrijden van de bovengenoemde duikafspraken.

Het gekozen dagelijks bestuur bestaat uit de volgende personen:

• Gary Pietersz (Voorzitter)
  • Arjan Heuvelink (Secretaris)
  • Benjamin Brammer (Penningmeester)

De statuten en het huishoudelijk reglement worden op verzoek toegestuurd.

Het postadres van de vereniging is:
Fazantstraat 26
6971WN Brummen